مشاوره و پشتیبانی ۰۷۱۳۲۳۲۶۰۳۰ | ۰۹۱۷۳۸۲۷۹۲۵
15 محصولات found
مشاهده همه 15 نتیجه
فناوری پوشیدنی (Wearable Technology) که بیشتر با عنوان “گجت پوشیدنی” نیز شناخته میشود، وسیله الکترونیکی است که توسط افراد به منظور ردیابی، تجزیه و تحلیل و انتقال دادههای شخصی مورد استفاده قرار میگیرد.
این فناوری، طیف گستردهای از دستگاههای الکترونیکی را که میتوانند بر روی بدن نصب و پوشیده شوند، شامل میشود؛ ازجمله ساعت هوشمند، عینک گوگل، هدست واقعیت مجازی، لباس و جواهرات هوشمند و سایر لوازم جانبی که در صورت استفاده از آنها، قابلیتهای جذابی را به شما ارائه میدهند.
ازجمله قابلیتهایی که این دستگاههای هوشمند دارند، این است که با قرار گرفتن بر روی بدن، میتوانند دادههای بیومتریک از ضربان قلب و فشارخون گرفته تا سطح قند خون و الگوهای خواب را از طریق سنسورهایی که به آن مجهز هستند، ردیابی کنند.
اما این که گجت پوشیدنی چیست، چه کاربردی دارد و انواع آن کدام است، ما در این مقاله، هر آنچه که لازم است در مورد فناوری پوشیدنی بدانید را بیان میکنیم. همچنین در پایان، آینده گجت های پوشیدنی را بررسی میکنیم.
گجت پوشیدنی به وسایل الکترونیکی اطلاق میشود که برای پوشیدن بر روی بدن طراحی شدهاند. درواقع، ایده اصلی در معرفی گجت های پوشیدنی، فراهم کردن دسترسی آسانتر به دادههای مهم بیولوژیکی، پزشکی و ورزشی برای ایجاد تغییرات مثبت در زندگی روزمره ما بود؛ برای این منظور، گجتها در اشکال مختلف لوازم جانبی، جواهرات، تجهیزات پزشکی و حتی لباس و جلیقه ارائه شدند که در حال حاضر، گجت های پوشیدنی شیائومی، اپل و هواوی از برندهای برتر در این صنعت به شمار میآیند.
این پوشیدنی های هوشمند معمولاً از ترکیبی از میکروالکترونیکها، حسگرها، باتری و فناوریهای ارتباطی تشکیل شدهاند. جزء میکروالکترونیک در گجت پوشیدنی شامل یک تراشه کامپیوتری کوچک، حافظه و باتری است. همچنین، این گجتها، از حسگرهایی مانند شتابسنج و ژیروسکوپ و مانیتورهای ضربان قلب برای جمعآوری دادههای مربوط به بدن استفاده میکنند. سپس این دادهها از طریق فناوریهای ارتباطی مانند بلوتوث یا وایفای به دستگاههای دیگر مانند گوشیهای هوشمند یا رایانهها منتقل میشوند.
اکنون که با مفهوم گجت های پوشیدنی چیست به خوبی آشنا شدید، در ادامه، به شرح تاریخچهای از این تکنولوژی های پوشیدنی میپردازیم.
تاریخچه گجت های پوشیدنی مربوط به دوران باستان میشود و منشأ آن را میتوان با اختراع عینک در قرن سیزدهم جستجو کرد؛ با این حال، تا دهه 1960 بود که گجت پوشیدنی مدرن ظهور کرد و زمینه را برای پیشرفت تکنولوژی های پوشیدنی به معنای واقعی که ما امروزه آنها را میشناسیم مهیا کرد.
معرفی ساعتهای دیجیتال در دهه 1960 و انتشار عکس گجت های پوشیدنی، عصر جدیدی از زمانسنجی را به وجود آورد که نشاندهنده جهش قابل توجهی در فناوری پوشیدنی برای دسترسی راحتتر به زمان بود.
از آن زمان، فناوری پوشیدنی به سرعت به پیشرفت خود ادامه داد و هر سال نوآوریها و قابلیتهای جدیدی را برای معرفی و خرید گجت پوشیدنی ارائه داد؛ به طوری که امروزه این پوشیدنی های هوشمند از ردیابهای تناسب اندام و ساعتهای هوشمند گرفته تا عینکهای واقعیت مجازی و لباسهای هوشمند، به بخش جداییناپذیری از زندگی روزمره ما تبدیل شدهاند.
در سالهای اخیر، به دلیل پیشرفت فناوری مورد استفاده در تولید انواع گجت پوشیدنی، امکان ساخت دستگاههای کوچکتر و متنوعتری فراهم شده است.
از جمله جدیدترین گجت های پوشیدنی عبارتند از:
عینک هوشمند
مچبند هوشمند
ساعتهای هوشمند
هدستهای هوشمند
دستگاههای پوشیدنی ورزشی
هدفون و هندزفری بیسیم یا بلوتوثی
کاربرد گجت های پوشیدنی به دلیل عملکرد ویژه و دسترسی آسانی که برای افراد مهیا میکنند، بسیار است. ازجمله کاربردهای پوشیدنی هوشمند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
گجت پوشیدنی موبایل و ردیابهای تناسب اندام برندهایی مانند Fitbit و Garmin میتوانند تعداد قدمهای برداشته شده، کالری سوزانده شده و ضربان قلب افراد را تخمین بزنند و با اتصال به ترازوهای هوشمند از طریق بلوتوث، وزن بدن و درصد چربی آن را ارزیابی کنند.
ورزشکاران همچنین از لباسهای هوشمند برای به حداکثر رساندن پتانسیل ورزشی خود استفاده میکنند؛ زیرا این لباسها از GPS، شتابسنج و حسگرهای زیستی برای اندازهگیری مداوم عملکرد ورزشکاران استفاده میکنند.
گجت پوشیدنی ازجمله دستگاههایی است که روز به روز بر محبوب آن افزوده میشود و شیوه زندگی ما در آینده را با تغییراتی مواجه میکند.
در حال حاضر، گجتهایی مانند ردیابهای تناسب اندام، ساعتهای هوشمند و هدستهای واقعیت مجازی هستند که بسیاری از مردم از آنها استفاده میکنند؛ اما این تنها بخشی از دنیای گجت هوشمند پوشیدنی است و قطعاً با پیشرفت تکنولوژی، شاهد ایدههای جذابتری از دستگاههای هوشمند خواهیم بود.
یکی از این پیشرفتهای حاصله، عینک اپل یا همان ویژن پرو است. این عینکها، ویژگی خاصی دارند و میتوانند اطلاعات گوشی شما را درست در مقابل چشمانتان به شما نمایش دهند. علاوه بر این، با استفاده از این عینکها میتوانید پیامها، ایمیلها، بازیها و موارد دیگر را بدون نگاه کردن به گوشی خود مشاهده کنید.
ایده کاربردی دیگر در مورد نحوه تأمین انرژی گجت پوشیدنی است. در حال حاضر، در صورت تمام شدن باتری این گجتها، شما بایستی آنها را به شارژر وصل کنید؛ اما محققان در حال تحقیق بر روی روشهایی برای ساخت پوشیدنی های هوشمندی هستند که بتوانند از گرمای بدن، حرکت یا حتی نور خورشید، انرژی خود را تأمین کنند.
از طرف دیگر، شرکتهایی مانند گوگل، موجو ویژن (Mojo Vision)، سامسونگ و سونی در این زمینه بسیار فعال بوده و در حال کار بر روی تولید لنزهای هوشمندی هستند که مانند یک مینی کامپیوتر برای چشمان شما عمل میکنند. این لنزها میتوانند اطلاعات لحظهای را به شما نشان دهند و به گوشی هوشمند یا دستگاههای دیگر شما متصل شوند.
همچنین پیشرفتهای باورنکردنی در زمینه گجت پوشیدنی و هوش مصنوعی (AI) نیز صورت گرفته است. دانشمندان در حال توسعه حسگرهایی هستند که میتوانند روی سر ما قرار بگیرند و از هوش مصنوعی برای کمک به تفکر ما استفاده کنند. برای مثال، فیسبوک روی سیستمی کار میکند که میتواند به شما اجازه دهد تا تنها با فکر کردن، بدون نیاز به استفاده از صفحهکلید، در فیسبوک تایپ کنید. شرکت ایلان ماسک (Neuralink) همچنین در حال توسعه یک رابط مغز و کامپیوتر برای کمک به افراد مبتلا به آسیب مغزی است.
اینها تنها چند نمونه از جدیدترین ابزارهای پوشیدنی دنیا هستند که آینده ما را شکل میدهند و به این صورت، مسیر پیشرفت گجت پوشیدنی همچنان ادامه خواهد داشت.
فروشگاه گجت مال با ۲۰ سال سابقه در بازار لوازم جانبی و گجتهای هوشمند به صورت حضوری در حال خدمات رسانی است.
به دلیل نقش مهمی که گجتهای هوشمند در زندگی روزمره دارند در تلاشیم که تجربیات و محصولات خود را به صورت آنلاین هم در اختیار هموطنان عزیز قرار دهیم.
موبایل: ۰۹۳۹۷۱۱۳۷۳۵
ثابت: ۰۷۱۳۲۳۲۶۰۳۰
شیراز، خیابان توحید، مرکزتجاری شهر، طبقه همکف، پلاک B24
تمام حقوق اين وبسايت متعلق به فروشگاه آنلاین گجت مال (gadgetmall) است.