Search
Close this search box.

مشاوره و پشتیبانی ۰۷۱۳۲۳۲۶۰۳۰ | ۰۹۱۷۳۸۲۷۹۲۵

جستجو در فروشگاه
Search
Fillters
Fillters

13 محصولات found

Showing all 13 results

بررسی، انتخاب، قیمت و خرید پاور بانک شارژر همراه

این روزها پاور بانک که شارژر همراه هم شناخته می‌شود، به یکی از گجت های ضروری و پرطرفدار برای شارژ گوشی موبایل، ساعت هوشمند، هدفون‌های بلوتوثی، اسپیکرهای قابل حمل و… تبدیل شده است.

در واقع پاوربانک ها از چند باتری با ظرفیت‌های متفاوت تشکیل می‌شوند و باتوجه به تعداد باتری‌‌هایی که در آن به کار می‌رود وزن‌های متفاوتی دارند و بستگی به مقدار حجم و ظرفیتشان می‌توانند یک یا چند وسیله الکترونیکی مختلف را شارژ نمایند. بعضی از پاوربانک‌‌ها حتی می‌توانند همزمان چند وسیله از جلمه گوشی را با پورت‌های مختلف شارژ کنند.

تقسیم بندی پاوربانک‌ها بر اساس معیارهای مختلف

فناوری ساخت

طبق این معیار، شارژرهای همراه به دو دسته یون لیتیومی و پلیمر لیتیومی تقسیم می‌شوند.

پاوربانک‌هایی که فناوری ساخت آن‌ها یون لیتیومی است تراکم انرژی بالاتری دارند که در مقایسه با پاوربانک‌‌های پلیمر لیتیومی با ظرفیت یکسان، انرژی بیشتری را در خود ذخیره می‌کنند و هزینه ساخت آن‌ها نیز به نسبت پلیمر لیتیومی کمتر است و از طرفی یکی از نقاط ضعف یون لیتیومی در دراز مدت این است که با افزایش عمر توانایی ذخیره انرژی در آن‌ها کاهش پیدا می‌کند.

در مقابل توانایی ذخیره سازی پاوربانک‌های پلیمری با گذشت زمان کاهش پیدا نمی‌کند اما قیمت آن‌ها به دلیل هزینه ساخت بالاتر نسبت به یون لیتیومی بیشتر است.

در هر حال باید این نکته را نیز ذکر کنیم که عملکرد کلی هر دو نوع پاوربانک بسیار خوب است.

ساختار پاوربانک‌ها

معیار بعدی برای جداسازی پاوربانک‌ها نوع ساختار آن‌هاست که می‌توان به پاوربانک‌های بی‌سیم و یونیورسال (Universal) یا استاندارد تقسیم کرد.

پاوربانک‌های بی‌سیم از جدیدترین پاوربانک‌ها به حساب می‌آیند که می‌توان از آن‌ها برای شارژ گجت های کوچک مثل ساعت هوشمند، هدفون‌های بلوتوثی، مچ بند هوشمند و گوشی‌هایی که از شارژ بی‌سیم پشتیبانی می‌‎کنند، استفاده نمود.

توصیه می‌کنیم که برای استفاده از این نوع پاوربانک‌ها حتما راهنمای استفاده از آن را مطالعه نمایید.

پاوربانک‌های استاندارد به طور معمول دارای پورت‌های USB-A هستند و می‌توان برای شارژ طیف وسیعی از وسایل مختلف از آن استفاده کرد.

نکات مهم برای انتخاب و خرید پاوربانک

فاکتورهای بسیاری برای انتخاب پاوربانک وجود دارد که قبل از خرید باید به آن‌ها توجه داشته باشید تا بعد از خرید پشیمان نشوید. در اینجا به چند فاکتور مهم برای خرید بهتر شما اشاره می‌کنیم:

ظرفیت مناسب

در هنگام خرید باید به این نکته توجه کرد که شما از پاوربانکی که می‌خرید چه استفاده‌هایی می‌کنید و با یک بار شارژ آن، چه تعداد دستگاه را شارژ کند.

ذکر این نکته هم ضروری است که ظرفیت پاوربانک‌ها دقیقا با عددی که شناخته می‌شوند برابری نمی‌کند که گاها بر روی بعضی مدل‌ها به آن اشاره شده. مثلا پاروبانک ۲۰ هزار میلی آمپری، دقیقا ۲۰ هزار میلی آمپر انرژی در خود ذخیره نمی‌کند و از آن به عنوان ظرفیت اسمی یاد می‌شود.

فرمول به دست آوردن ظرفیت واقعی پاوربانک:

ظرفیت اسمی ذکر شده برای دستگاه ÷ 5 × 3.7 = ظرفیت واقعی

۳۰۰۰۰ ÷ ۵ × ۳.۷ = ۲۲۲۰۰

بنابراین اگر ظرفیت اسمی پاوربانک شما ۳۰ هزار میلی‌آمپرساعت باشد، ظرفیت واقعی آن ۲۲۲۰۰ میلی‌آمپرساعت است.

 

البته عدد به دست آمده زمانی صحیح است که راندمان پاوربانک نیز ۱۰۰ درصد باشد.

 

نکات لازم در هنگام خرید پاور بانک

  • جنس بدنه مناسب و مقاوم در برابر ضربه و شوک؛
  • فناوری‌های مختلف شارژ سریع مانند ۲ Quick charge و در صورت داشتن دو یا چند پورت برای شارژ چندین دستگاه  فناوری Power Delivery یا قدرت جریان به یک اندازه برای دستگاه‌های مختلف؛
  • فناوری مدیریت شارژ برای زمانی که پاوربانک در حال شارژ چند دستگاه به صورت همزمان است، به کمک این فناوری، در صورت شارژ کامل یکی از دستگاه‌ها، دیگر جریانی به آن انتقال داده نمی‌شود:
  • فناوری شارژ ایمن در زمان اینجا مشکل مثل ایجاد اتصالی، افزایش دمای دستگاه در حال شارژ، نوسان ولتاژ و… انتقال جریان خودکار قطع می‌گردد؛
  • برندهای معتبر در ساخت پاوربانک مانند انکر Anker، شیائومی Xiaomi، انرجایزر Energizer، باسئوس Baseus، سامسونگ Samsung، روموس Romoss، گرین Green، یوسامز Usamsus، جووی Joway و… را برای خرید انتخاب کنید.

استفاده از پاوربانک بی‌کیفیت می‌تواند منجر به ایجاد حوادث ناگوار مثل آتش‌سوزی و انفجار، برق‌گرفتگی‌های شدید که می‌توانند جراحت و سوختگی‌های شدید و عواقب جبران‌ناپذیری مثل نقص عضو یا حتی مرگ را به دنبال داشته باشد.

  • اطمینان از اصل بودن پاوربانک

از مشخصات پاوربانک‌های تقلبی می‌توان به کم‌رنگ بودن توضیحات روی جعبه دستگاه، بی‌کیفیت بودن و غیراستاندارد بودن پورت‌های مورداستفاده در دستگاه (ممکن است پورت‌ها به دلیل اندازه یا اتصالات غیراستاندارد اصلاً قابل‌استفاده نباشد) و بی‌کیفیت بودن کابل شارژ همراه اشاره کرد.

  • همانطور که اشاره کردیم مقداری از نیروی ذخیره شده در پاوربانک در هنگام انتقال به دستگاه در حال شارژ، به گرما تبدیل می‌شود. هر چه میزان اتلاف انرژی کمتر باشد راندمان پاوربانک نیز بیشتر است.

راندمان پاوربانک‌ها معمولا بین ۸۰ تا ۹۰ درصد است که با توجه به عمر آن کمتر می‌شود.

  • انتخاب دستگاهی با تعداد سیکل شارژ مناسب: به‌عنوان‌مثال درصورتی‌که تعداد سیکل شارژ یک پاوربانک بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ سیکل شارژ باشد، متوسط عمر آن ۳ یا ۴ سال خواهد بود. هر چقدر تعداد سیکل شارژ یک پاوربانک بیشتر باشد، عمر بیشتری خواهد بود.

در اینجا نکاتی برای راهنمایی و انتخاب هر چه بهتر شما برای خرید پاور بانک ذکر کردیم شما می‌توانید انواع مختلفی از شارژرهای همراه را در گجت مال مشاهده و بررسی نمایید و در صورت نیاز اقدام به خرید کنید.

خوش آمدید