Search
Close this search box.

مشاوره و پشتیبانی ۰۷۱۳۲۳۲۶۰۳۰ | ۰۹۱۷۳۸۲۷۹۲۵

جستجو در فروشگاه
Search
Fillters
Fillters

نمایش 1–16 از 45 نتیجه

با گجت (Gadget) و انواع آن آشنا شوید.

انسان به لطف برخورداری از موهبت نبوغ و خلاقیت، همواره در طول تاریخ سعی کرده تا زندگی را برای خود و هم‌نوعانش آسان کند. همین مسئله دلیل اصلی شکل‌گیری انواع لوازم الکتریکی و الکترونیکی، دستگاه‌های پیشرفته صوتی و تصویری و به دنبال آن انواع گجت‌های هوشمند بوده است. گجت‌، ابزارکی است که با فناوری‌های جدید ساخته شده و یک یا چند کار را که از دستگاه‌های مختلف انتظار داریم، به طور همزمان انجام می‌دهد. برای آشنایی با دنیای پرکاربرد و شگفت‌انگیز گجت‌ و انواع مختلف آن، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

گجت چیست؟

گجت یا ابزارک، وسیله‌ای مکانیکی یا الکترونیکی در ابعاد کوچک تا متوسط است که با جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا ساخته شده. شاید بتوان گفت گجت‌ها ابزاری خلاقانه و کاربردی هستند که با الهام از فناوری‌ها و لوازم موجود ساخته می‌شوند؛ با این تفاوت که بتوانند بدون محدودیت مکانی و زمانی، فعالیت‌های روزمره را برای ما آسان‌تر کنند. با این تعریف، مچ‌بند هوشمند، همان دستگاه فشار خون و شمارنده ضربان قلب در ابعاد کوچک است که شما را در طول روز همراهی می‌کند و هدفون، کار دستگاه پخش‌کننده موزیک را با کیفیتی بالاتر انجام می‌دهد؛ بدون این که مجبور باشید آن را در دستان خود بگیرید و به همه جا حمل کنید.

گجت (Gadget) یا ابزارک به قطعات الکترونیکی کوچکی گفته می‌شود که زندگی را برای ما آسان می‌کنند.

این لوازم در حوزه‌های مختلف گیمینگ، تولید محتوا، ورزش و… کاربرد دارند.

تاریخچه گجت

واژه Gadget برای اولین بار در قرن 18 به یک ابزار کاربردی ابداعی در صنعت شیشه‌سازی اطلاق شد. البته داستان‌های زیادی در باره شکل‌گیری کلمه گجت وجود دارد اما به طور کلی به نظر می‌رسد این واژه عموما برای ابزارها و نمونه‌های کوچک‌شده‌ای که بر اساس ایده‌های خلاقانه ساخته می‌شدند، به کار می‌رفت. برای مثال در گذشته جهت معرفی اولین تلفن‌های همراه به دنیای تکنولوژی از کلمه گجت استفاده شد. اما به مرور با تکامل و عمومیت پیدا کردن این دستگاه، دیگر واژه گجت برای آن کاربرد ندارد.

انواع گجت

در دسته‌بندی اولیه و کلی، گجت‌ها را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد. گروهی از آن‌ها ابزارهای کاربردی و رایجی هستند که همه اقشار جامعه از آن‌ها استفاده می‌کنند. پاوربانک، هدفون، ساعت هوشمند، هندزفری بیسیم و مسواک برقی از این دسته‌اند. گروه دیگری از ابزارک‌های هوشمند تنها توسط افراد خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای مثال دسته‌های بازی پیشرفته یا سیستم‌های هوشمندی که کار تولید محتوا را آسان‌تر می‌کنند، تنها به افراد و حوزه‌های کاری خاصی تعلق دارند. در ادامه با انواع گجت‌های به‌روز و کاربردی حال حاضر آشنا خواهیم شد.

گجت هوشمند

گجت‌های هوشمند از پیشرفته‌ترین و کاربردی‌ترین ابزارک‌ها هستند که بسیاری از مشکلات و نیازهای روزمره را پوشش می‌دهند. صنعت اینترنت اشیاء و لوازم هوشمند یکی از جذاب‌ترین حیطه‌های علمی رو به رشد دنیا است که می‌تواند در آینده‌ای نزدیک زندگی انسان را با تحولات شگفت‌انگیزی روبرو کند. در دنیای عظیم محصولات اسمارت می‌توان به ساعت و مچ‌بند هوشمند اشاره کرد که در تعریف گجت می‌گنجند و امروزه تمایل زیادی برای استفاده از آن‌ها در میان کاربران دیده می‌شود.

این گجت‌های خاص و پرطرفدار از قابلیت‌هایی همچون اتصال به اینترنت، پاسخگویی به تماس‌، نمایش زمان، پایش مشخصه‌های سلامتی، پخش موزیک و… برخوردارند. مچ‌بند هوشمند، گجتی سبک و راحت است که بیشتر مخصوص ورزشکاران، افراد سالمند و طرفداران تیپ اسپرت طراحی شده. این وسیله بسته به مدل و شرکت سازنده می‌تواند به گام‌شمار، کالری‌سنج، حسگر تعیین فشار خون، ضربان قلب، سطح اکسیژن خون و… مجهز باشد. ساعت هوشمند نیز وسیله‌ای کاربردی است که با تنوع ظاهری بالا و در مدل‌های مختلف روزمره، رسمی، ورزشی، لوکس و… در بازار وجود دارد.

گجت های گیمینگ

گجت های گیمینگ و بازی به گروهی از تجهیزات الکترونیکی، مکانیکی و پوشیدنی اطلاق می‌شود که مخصوص گیمرهای حرفه‌ای طراحی شده‌اند. انواع دسته‌های بازی با قابلیت‌های پیشرفته، طراحی آرگونومیک و در ابعاد و اشکال مختلف، کیبورد، ماوس، ماوس پد، هدست و هدفون مخصوص گیمینگ از این دسته‌اند. استفاده از این لوازم به افراد علاقمند به بازی‌های رایانه‌ای کمک می‌کند تا بتوانند راحت‌تر و سریع‌تر واکنش نشان دهند و به‌ آسانی با افراد مختلف ارتباط برقرار کنند. همچنین گجت‌های پیشرفته‌تر سبب می‌شوند افراد، هیجان بیشتری را حین بازی تجربه نمایند.

گجت های کاربردی

این گجت‌ها به طور مشترک در همه زمینه‌ها و توسط افراد مختلف با هر نوع فعالیت، جنسیت و رده سنی مورد استفاده قرار می‌گیرند. عمدتا در حوزه‌های سرگرمی و استفاده از لوازم دیجیتال کاربرد داشته و با توجه به برند سازنده و قابلیت‌هایی که دارند، با قیمت‌های متفاوت در بازار عرضه می‌شوند. گجت‌های کاربردی عبارتند از:

  • انواع اسپیکرها با قابلیت مختلف اتصال بلوتوثی، دارای رقص نور، مجهز به ورودی صدا و پورت USB و…
  • انواع شارژ همراه و پاوربانک با قابلیت‌های مختلف امکان شارژ یک یا چند گوشی به طور همزمان، نمایش میزان شارژ، تقسیم هوشمند جریان و ولتاژ بین پورت‌های مختلف و…
  • انواع کابل تبدیل و دانگل‌ها (وسیله‌ای جهت برقراری اتصال وایرلس بین دستگاه‌های مختلف)
  • قلم لمسی، ماوس و کیبورد بی‌سیم، نگهدارنده گوشی، هاب و…

گجت های تولید محتوا

این ابزارها همان طور که از اسمشان پیدا است، توسط افرادی که در حوزه‌های مرتبط با دیجیتال مارکتینگ، سوشال مدیا و تولید محتوا کار می‌کنند، مورد استفاده قرار می‌گیرند. انواع سه‌پایه دوربین و گوشی، رینگ لایت، ضبط صدای دیجیتال، میکروفون وایرلس و یقه‌ای، مونوپاد، کیبورد و ماوس، گیمبال و… که هر کدام با قابلیت‌های متنوع ساخته و عرضه می‌شوند، در این دسته جای می‌گیرند. تولیدکنندگان محتوا عموما جهت ضبط صدا، عکس و فیلمبرداری با کیفیت بالا و همچنین جست‌وجو در اینترنت و نوشتن مقالات مرتبط با حوزه کاری خود، از تجهیزات مخصوص تولید محتوا استفاده می‌کنند.

گجت های پوشیدنی

گجت‌های پوشیدنی دسته‌ای از ابزارک‌ها هستند که با بدن فرد در تماسند. همانند ساعت و مچ‌بند هوشمند که بر روی مچ دست بسته می‌شوند و هدفون که بر روی گوش‌ها قرار می‌گیرد. انواع هندزفری معمولی و بی‌سیم با قابلیت‌های متنوع، مجهز به پنل لمسی و… نیز در این گروه جای می‌گیرند. مچ‌بند و ساعت هوشمند از پرطرفدارترین گجت‌های امروزی هستند که در بخش گجت‌های هوشمند با قابلیت‌های بی‌نظیر آن‌ها آشنا شدیم.

گجت های خانگی و آشپزی

در دنیای امروز، تکنولوژی هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء تاثیر بسزایی بر زندگی ما در خانه داشته است. از طریق این تکنولوژی‌ها، گجت‌های هوشمندی برای کمک به افزایش راحتی، امنیت و کارایی در آشپزخانه و دیگر بخش‌های خانه ارائه شده‌اند. تعدادی از گجت‌های هوشمند خانگی و آشپزخانه عبارت اند از:

چرخ‌گوشت، هواپز هوشمند، کتری برقی، ترازو دیجیتال، جاروبرقی هوشمند و…

جمع‌بندی

سرعت بالای پیشرفت تکنولوژی و نیازهای دنیای جدید، ما را به سمت شناخت انواع گجت‌ها و استفاده از آن‌ها سوق می‌دهد. با استفاده از این لوازم می‌توانیم به بسیاری از مسائلی که در طول روز با آن‌ها درگیریم پایان دهیم. از مسائل مهمی همچون کنترل سلامتی افراد سالمند، تشخیص موقعیت افراد مبتلا به آلزایمر، مدیریت آسان تماس‌ها بدون محدودیت زمانی و مکانی گرفته تا کارهای عادی و روزمره همچون گوش کردن به موسیقی. خوشبختانه پایانی برای دنیای گجت‌ها وجود ندارد و لوازم کاربردی و سرگرم‌کننده پیوسته در حال شکل‌گیری و تحول هستند.

در پایان از شما دعوت می‌کنیم جهت مشاهده و سفارش گجت‌های مورد نیاز خود از بخش فروشگاهی سایت گجت مال دیدن نمایید.

در فروشگاه گجت مال شما می توانید از بین گجت های موجود در بازار و حتی خاص از برندهای مختلف همچون شیائومی، هوآوی، سامسونگ، اپل و… با مناسب ترین قیمت دیدن و خرید نمایید.

خوش آمدید